Actuele Informatie

OA-KIP WIndows 7 compatibele versie beschikbaar.

Juni 2010 : Windows 7 versie

Ondanks dat de voorgaande (Vista versie) ook correct functioneert op het Windows 7 platform, hebben we een paar kleine aanpassingen gemaakt om het beheer te vereenvoudigen. De distributable libraries van de ontwikkel omgeving zijn apart gelaten om de installatie door de systeem beheerder te vereenvoudigen.

Zoals gebruikelijk is de huidige versie beschikbaar vanaf onze downloads pagina.

April 2008 : Vista versie

Ook voor ons was het onvermijdelijk en is de OA-KIP geschikt gemaakt voor het Vista platform. Deze aanpassing heeft geresulteerd in een fors aantal, voor de gebruiker niet direct opvallende, wijzigingen. Dit werd veroorzaakt doordat gebruik gemaakt moest worden van een andere compiler.

Naast de aanpassing voor Vista zijner wat kleine correcties aangebracht. De OA-KIP is nu geheel gereed voor de geplande 8 posities lange aansluit nummers.

Zoals gebruikelijk is de huidige versie beschikbaar vanaf onze downloads pagina.

OA-VOS nu met koppeling voor video en plattegronden.

05-jan-2004
Door de update van het OA-VOS pakket is het mogelijk geworden om per aansluiting een foto, scan, tekening of zelfs een filmpje op te slaan en vanuit het afhandelscherm op te roepen.
Daarnaast zijn er natuurlijk wat kleinere aanpassingen en verbeteringen uitgevoerd.

OA-MOT geeft monteurs via hun PDA een directe verbinding met de meldkamer.

04-dec-2003
Direct informatie over de testmeldingen tijdens uitvoering van de looptest? Na afloop van een testsessie een e-mailtje met alle uitgevoerde testen en mutaties naar kantoor? Zelf de installatie in en uit test zetten? De WA-informatie direct wijzigen in bijzijn van de klient?

Dat kan nu allemaal als de monteur ingelogd is op OA-MOT.
OA-MOT is een web(internet) gebaseerde toepassing, die via een secure verbinding de monteur in het veld een hotline naar de meldkamer geeft. Voor gebruikers die via een "gewone" PC inloggen op het OA-MOT systeem is een aangepaste lay-out beschikbaar.

De OA-Kip handleiding online.

17-jan-2003
De handleiding van het OA-Kip pakket is online gezet, zodat mensen die geïnteresseerd zijn, al voordat een installatie uitgevoerd wordt, de handleiding kunnen bekijken. Na installatie kunnen deze handleiding pagina's opgeroepen worden met de F1 toets of de help functie in de menubalk.

Het OA-VOS pakket heeft een gecertificeerde koppeling naar GMS.

De regionale meldkamers van politie en brandweer nemen landelijk een gestandaardiseerd meldkamer systeem in gebruik voor het afhandelen van calamiteiten. Dit landelijke meldkamer systeem heeft een gestandaardiseerd interface protocol voor alle apparatuur die in een meldkamer toegepast wordt. Ook het meldkamer pakket OA-VOS, dat bij diverse politie en brandweer meldkamers toegepast wordt, heeft nu zo een gms interface.

naar boven -->