Welkom op de site van

Logo van O.A.

(handleiding...)

Actuele onderwerpen :

Van Ovost Automatisering b.v.

Een klein bedrijf met een enthousiast ontwikkel team dat zich toelegt op het realiseren van toepassingen voor een aantal gebieden waaronder :

Contact opnemen :

bij voorkeur per e-mail op : info at ovost dot nl
telefonisch tijdens kantoor uren 9-17 CET is ook mogelijk op +31(0)55-4560054


Korte handleiding voor het bekijken van deze website:

Het is gebleken dat er toch wat mensen last hebben met het bekijken van deze site dus heb ik voor deze mensen een beknopte handleiding gemaakt.

Voor mensen met een wat kleiner beeldscherm is het nuttig door op de functietoets F11 te drukken het bruikbare beeldgedeelte te vergroten. Nogmaals op F11 drukken herstelt de oude situatie.

Bij de opmaak van deze site hebben we heel weinig gebruik gemaakt van knoppen maar veel meer met zogenaamde hyperlinks.
Dit zijn woorden of stukjes tekst welke een verwijzing in zich hebben naar een andere pagina op deze site of naar een andere site zoals bijvoorbeeld die van een krant of een ministerie.
Deze links kun je herkennen aan het feit dat ze onderstreept en in een afwijkende kleur zijn. Door op dit woord (link) te klikken wordt deze pagina geopend.

De site bestaat uit twee vensters, het linker venster is wat genoemd wordt een navigatie balk, het rechter venster bevat de eigenlijke inhoud van de site (deze tekst dus).
Door in de linker balk op een link te klikken wordt in het rechter venster de gevraagde pagina vertoond.

Deze navigatie balk is het makkelijkst te begrijpen als je de site vergelijkt met een boek dat hoofdstukken en pagina's bevat. In de balk worden de titels van de hoofdstukken aangegeven met een plusje ervoor. Een hoofdstuk kun je openen door op het plusje te klikken. De titels van de pagina's van het hoofdstuk worden dan eronder getoond.
Als je op een link in deze inhoudsopgave klikt verschijnt het blad rechts in beeld.

Een donkerder blauwe ondergrond geeft aan waar de pagina die rechts getoond wordt zich in de site bevindt.

Het is mogelijk met de knoppen "-volgende>" of "<vorige-" door de hele site te bladeren. De knop "Site Overzicht" geeft in het rechter venster een gedetailleerde inhoudsopgave waarin direct een pagina opgevraagd kan worden.

Als je op een foto klikt wordt die uitvergroot weergegeven in het rechter venster. Je kunt na het bekijken verder gaan door in de inhoudsopgave iets te selecteren of op de knop "vorige" van het internet programma te klikken.


Deze web-site bruist net als het bedrijf van activiteiten. Pagina's worden toegevoegd, veranderen en vervallen regelmatig, maar zullen voor zoveel mogelijk in de sitemap opgenomen blijven als ze online staan.

Eventuele problemen met de site kunt u melden aan : webmaster at ovost dot nl

Suggesties voor aanvullingen, uitbreiding of wijzigingen graag aan het secretariaat info at ovost dot nl.